2016. február 3., szerda

A pirézblog tehertétele: Laptop szerviz

Márkafüggetlen laptopszerviz honlapjának optimalizálása

tömeges sms mobil kampány
Mobilmarketing laptop billentyű

Megszűnt a NolBlog...

A Népszabadság Online blogrendszerének a megszűnésével (laptop billentyűzet!) nagy terhet raktam korábbi könnyed segédblogomra. A személyes pirézblog nem viselt különösebb terheket, indulásának nehézségeit már kiheverte. Ez utóbbiak abban álltak, hogy akkor hoztam létre, amikor valamilyen számomra érthetetlen okból Kárpátalja-blogom nagyon rosszul kezdett szerepelni a Google keresőtalálati listáin. Olyannyira, hogy az igazán frekventált kulcsszavakkal el is tűnt, holott azelőtt listavezetőként szerepelt. Ekkor az értékesebbnek gondolt posztokat egy újonnan installált blogba exportáltam. Az új webhely pár hét alatt igencsak feljött és remekül szerepelt a Nagydobrony legendája és más keresőszavakkal a TOP10 találatok között. Se aztán sikere alább hagyott, és a jó régi blog lassan visszanyerte pozícióit. Ez így rendben is volt, és a kárpátalja.net alatt működő új webhelyet Egy piréz Kárpátalján névre kereszteltem és elkezdtem másra használni, például itt publikáltam újra a Kárpáti Igaz Szóban 2003-2004-ben megjelent írásaimat (ezelőtt 12 évig, s most azóta újabb 12 éve nem publikáltam/publikálok pátriánk legkevésbé olvashatatlan lapjában).

Blogposztok importálása


No de most az történt, hogy megszűnt a NolBlog, az Online Népszabó blogja, és nekem ott veterán közlőhelyeim voltak összesen cikra 800 bejegyzéssel. Egy időben igen sűrűn postoltam ott, részben új naplóbejjegyzésekkel, részben akkori fapados weblogon ajánlóival. Most ezeket mind automatikus importtal beemeltem a pirézblogba. Ami csak azért gond, mert jött velük a rengeteg elavult-elévült link. Most már hetek óta ezeket a posztokat tisztogatom, vagy 200-at közben töröltem is mint tökéletesen érdektelent.

Így a fontosabb szöveges anyagom megmarad, de elvben most a pirézblogra hárulna az a feladat is, amit a három Nolblogom betöltött: igen értékes linkelőhelyként működtek, s ebben hatékonyan segítették keresőmarketing munkámat. Ezt a még sihedernek számító pirézblog sajnos nem tudja átvállalni, így a nemrégiben létesített linképítő SEO-oldala, amelyről egy mobilmarketing projektet támogatok, maga is erős támogatásra szorul. Kap is most innen egy finom linkecskét, hogy a notebook billentyűzet és kijelző szerviz, illetve tömeges SMS küldő szolgáltató weboldala előrébb mozduljon a kulcsszavas Google-listákon.


 Notebook billentyűzet javításlaptop szervíz - szövegírás

Mobilmarketing SMS kampányt támogat a Kárpátalja-Piréz blog, miután a NolBlog szolgáltatás megszűnt üzemelni. Kulcsszavak: Google keresőtalálati helyezés javítása - blog, a kárpátaljai nagydobrony legendája, laptop billentyűzet szerviz budapest, kiszó, seo, szolgáltatás, google pozíció - ungvári főkonzulátus - kettős állampolgárság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése