2011. november 29., kedd

Transzferár nyilvántartás

Legújabb nem-irodalmi munkám, a transzferár nyilvántartás oldal optimalizálása során, amelyet a Google találati lista 12. helyéről két hónap alatt a 3-ra sikerült felhoznom, nemcsak már meglévő korábbi két transzferár-blogomat használtam fel, hanem számos segédoldalt is készítettem, és ezeket is folyamatosan optimalizáltam, hogy minél erősebbek, a Google által értékeltek legyenek és ezáltal minél erősebb legyen a link, amelyet róluk küldök a céloldalra. Természetesen felhasználtam saját (irodalmi és egyéb) oldalaimat, blogjaimat, közülük néhányat, amelyek eleve hasonló célból jöttek létre (korábbi SEO-versenyekben való részvételem és baráti vagy saját oldalak támogatása), teljes egészében a transzferár-téma alá rendeltem. Több blogomba külön posztot írtam a témában, hogy az onnan küldött link lehetőleg hatékony legyen. Szinte minden rendelkezésemre álló webhelyemre kitettem a támogatandó oldal linkjét.

Alább felsorolom az adott munka során készített vagy felhasznált oldalakat, illetve a nem főblogokba (transzferár-blogokba) írt posztokat.

 A munka során készült külön oldalak
 Felhasznált korábbi oldalak
A munka során nyitott belső oldalak
A munka során írt (nem főblogi) posztok
Régebben írt poszt felhasználása
  • Transzferár (BDK bázis blog)

2011. november 20., vasárnap

Versmaraton - csatlakoztam

„Én sem tudok úgy versbe kezdeni, hogy valahol tudatom alatt meg ne rázná pompás sörényét a fekete falak közt élő átlátszó oroszlán, hogy ne hallanám a vérvörös falábakon elfutó idő kopogó lépteit vagy ne kibicelnék a kedves szavaiért sakkozó néma négereknek.” – Az én József Attilám: virtuális kapcsolódásom a szubjektív versmaratonhoz. »tovább